Domácí jablkový džem se skořicí

Suroviny

jablka
1 kg
cukr krystal
200 g
želírovací přípravek
1 balíček
hřebíček
2 ks
skořice
1 ks

Postup přípravy:

Přebraná a omytá jablka oloupeme a nastrouháme. Doplníme kořením a zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky (koření vybereme). Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 23x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.10.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist