Jablečný džem se skořicí podle babičky

Suroviny

jablka

500 g

jablečný mošt

0,25 l

rum

4 PL

želírovací cukr

300 g

kyselina citrónová

1 ČL

celá skořice

1 ks

Postup přípravy:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky, zalijeme moštem, přidáme celou skořici a dáme vařit. Postupně přidáváme cukr a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme kyselinu citrónovou a rum, promícháme a ještě krátce povaříme. Celé koření pak vyndáme. Horký džem naplníme do skleniček a sterilujeme 10 minut při 85°C.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist