Jablečný džem se skořicí podle babičky

Suroviny

jablka

500 g

jablečný mošt

0,25 l

rum

4 PL

želírovací cukr

300 g

kyselina citrónová

1 ČL

celá skořice

1 ks

Postup přípravy:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky, zalijeme moštem, přidáme celou skořici a dáme vařit. Postupně přidáváme cukr a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme kyselinu citrónovou a rum, promícháme a ještě krátce povaříme. Celé koření pak vyndáme. Horký džem naplníme do skleniček a sterilujeme 10 minut při 85°C.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist