boruvkovy-dzem.jpg

Výborný džem z borůvek

Borůvky podlijeme malým množstvím vody a vaříme 5 minut. Pak přidáme cukr, kyselinu citrónovou a pektin (použijeme podle návodu) a ještě povaříme 10 minut. Po dovaření ještě horké plníme do sklenic, které zavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru na cca 15 minut.

Diskuze

7 komentářů

    s
    stana1

    Džem z borůvek bude dobrý, ale ještě mít ty borůvky.

    l
    lidka2

    Džem z borůvek mi každopádně chutná, ale raději ho koupím. Džemy a marmelády jím u nás jen já, tak by se mi domácí výroba nevyplatila.

    l
    lidka2

    Když už mám borůvky, tak si raději uvařím kynuté knedlíky. Mňam!

    j
    jankac

    Môj najobľúbenejší džem, ale kupujem ho v LIdli.

    nova2

    Kdyby mě tento džem někdo přinesl už hotový ,moc ráda bych ho ochutnala.

    l
    ladouch

    Je moc dobrý, když se zadaří s borůvkami také ho dělám.

    b
    Božena Brázdilová

    džem z borůvek bude dobrý, ale ještě mít ty borůvky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist