Výborná pikantní čočka

Suroviny

čočka
300 g
cibule
1 ks
paprika
2 ks
olej
2 PL
feferonka
1 ks
kečup
150 ml
hrášek
100 g
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Čočku namočíme na několik hodin do studené vody a pak uvaříme téměř doměkka. Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, nakrájené paprikové lusky a feferonku. Pak přidáme čočku, kečup, hrášek, dochutíme solí a pepřem a dovaříme. Nezahušťujeme moukou, čočku nám dostatečně zahustí kečup a cibule. Podáváme s opečenou klobásou, uzeninou nebo jen s krajícem chleba.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.11.2013 6:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist