cocka_1.jpg

Výborná pikantní čočka

Čočku namočíme na několik hodin do studené vody a pak uvaříme téměř doměkka. Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, nakrájené paprikové lusky a feferonku. Pak přidáme čočku, kečup, hrášek, dochutíme solí a pepřem a dovaříme. Nezahušťujeme moukou, čočku nám dostatečně zahustí kečup a cibule. Podáváme...

Diskuze

5 komentářů

    l
    ladouch

    Čočku mám moc ráda, ale kečup bych si do ní nedala.

    e
    Elisa19

    Podobný recept na čočku už delší dobu používám, je to moc dobré.

    l
    lucik21

    čočku mám moc ráda a lehce pikantní také nepohrdnu

    v
    viki11

    Luštěniny jsou velmi zdravé a jednou týdně by je měl jíst každý.

    b
    Bobina1

    Čas od času jsou luštěniny pro tělo prospěšné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist