Vepřové v kapustě s česnekem

Suroviny

vepřové maso (plec)

600 g

kapusta

1 ks

sádlo

3 PL

červená paprika

1 PL

střední cibule

2 ks

masox (není nutné)

1/2 kostky

sušené houby

hrst

česnek

hladká mouka

2 PL

brambory

4-5 ks

sůl, pepř

bobkový list

1 ks

nové koření

3 ks

majoránka

drcený kmín

Postup přípravy:

Sušené houby namočíme nejméně na 2 hodiny předem do vlažné vody.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, necháme zatáhnout, osolíme, poprášíme paprikou a zalijeme trochou vody.Přidáme zbylé koření,Masox a houby i s vodou a necháme dusit asi 30 min.

Pak přidáme na větší kostky pokrájené brambory a na nudličky nakrájenou kapustu, necháme dusit do změknutí brambor.

Na závěr dochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou.
Někdo rád samotný, někdo s chlebem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 2:59

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist