Vepřové v kapustě s česnekem

Suroviny

vepřové maso (plec)

600 g

kapusta

1 ks

sádlo

3 PL

červená paprika

1 PL

střední cibule

2 ks

masox (není nutné)

1/2 kostky

sušené houby

hrst

česnek

hladká mouka

2 PL

brambory

4-5 ks

sůl, pepř

bobkový list

1 ks

nové koření

3 ks

majoránka

drcený kmín

Postup přípravy:

Sušené houby namočíme nejméně na 2 hodiny předem do vlažné vody.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, necháme zatáhnout, osolíme, poprášíme paprikou a zalijeme trochou vody.Přidáme zbylé koření,Masox a houby i s vodou a necháme dusit asi 30 min.

Pak přidáme na větší kostky pokrájené brambory a na nudličky nakrájenou kapustu, necháme dusit do změknutí brambor.

Na závěr dochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou.
Někdo rád samotný, někdo s chlebem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 2:59

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist