Vepřové nudličky na čínský způsob se žampióny

Suroviny

libového vepřového masa
400 g
žampiónů
200 g
pórek
1 ks
oleje
3 PL
arašídů
1 hrst
sójové omáčky
2 PL
vody nebo vývaru
4 PL
worcesterská omáčka
mletý zázvor
mletý koriandr
sůl

Postup přípravy:

Vepřové maso pokrájíme na nudličky. Přidáme sójovou a worcesterskou omáčku. Koření, promícháme, zakryjeme a uložíme nejméně na hodinu do chladna. Poté přidáme  očištěné, na plátky pokrájené žampiony, nádobu zakryjeme a vaříme 3 minuty.

Vmícháme na kolečka pokrájený pórek, vodu nebo vývar, zakryjeme a vaříme 2-4 minuty do změknutí. Během přípravy zamícháme. Po ukončení varného procesu necháme 2 minuty odpočinout a podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky a zeleninovou oblohou.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 19x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist