Čína se sojovým masem a kedlubnou

Suroviny

sojový granulát s příchutí masa
100 g
rajčata
3 ks
kedlubna
1 ks
pórek
kousek
cibule
1 ks
ostrá feferonková omáčka
2 lžíce
olej
2 lžíce
ocet
1 lžíce
sojóvá omáčka
1 lžíce
mletý zázvor
1 lžička
cukr a sůl
podle chuti

Postup přípravy:

Oloupanou a nakrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl a vše nasypeme do 1 litru vroucí vody a vaříme na mírném plameni asi 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu a pórek nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky a zeleninu orestujeme na pánvi s rozehřátým olejem. Přimícháme k ní ostrou feferonkovou a sójovou omáčku a ocet, podle chuti přisladíme a osolíme, smícháme s připraveným sójovým masem a podáváme.

Další recept ve videu:

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist