Vepřové na pivě, bramborové placičky, zelný salát

Suroviny

vepřové maso
1 kg
cibule
2 ks
masox
pivo
smetana
olej
ocet
sůl
pepř
brambové těsto v prášku
hlávkové zelí
kremžská hořčice

Postup přípravy:

MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY, NAKLEPEME, OSOLÍME, NECHÁME ZPĚNIT CIBULKU NA OLEJI, NA NÍ ORESTUJEME MASO, PŘIDÁME 250 ML SMETANY, ASI 150-200 ML PIVA, VODU, MASOX, 1 LŽÍCE KREMŽSKÉ HOŘČICE, POVAŘÍME DO ZMĚKNUTÍ MASA. NEZAHUŠŤUJEME!

Z BRAMBOROVÉHO TĚSTA PŘIPRAVÍME DLE NÁVODU TĚSTO, NEBO DOMÁCÍ TĚSTO- ROZVÁLÍME NA PLACKU ASI 0,5 CM SILNOU, VYKRÁJÍME NAPŘ. POMOCÍ SKLENICE KOLEČKA A SMAŽÍME NA PÁNVI V OLEJI DO ZLATOVA. DO DALŠÍ MÍSY NAKROUHÁME – NAKRÁJÍME HLÁVKOVÉ ZELÍ, PŘIDÁME TROŠKU VODY, OLEJE, SŮL, OCET – VŠE PROMÍCHÁME.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist