Tatarák s cibulí, kečupem a hořčicí

Suroviny

hovězí svíčková
400 g
cibule
1 ks
kečup
1 PL
hořčice
1 PL
mletá paprika
1 ČL
žloutek
2 PL
worcestrová omáčka
1 ČL
sůl
1 ČL
pepř
1 ČL
mletý kmín
1 ČL

Postup přípravy:

Maso dvakrát přemeleme nebo naškrábeme nožem. Dáme do misky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, hořčici, kečup, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, dochutíme paprikou a kmínem. Pak přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. Podáváme s topinkou.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.4.2015 8:50| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist