Tatarák s cibulí, kečupem a hořčicí
Maso dvakrát přemeleme nebo naškrábeme nožem. Dáme do misky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, hořčici, kečup, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, dochutíme paprikou a kmínem. Pak přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. Podáváme s topinkou.
Tatarák miluju, občas ho doma udělám, je výborný, dělám ho přesně takto.
Tatarák jsem měla jednou a nebyl špatný. Záleží jak ho kdo umí udělat
Tatarák jsem jedla jako malé dítě s našima v restauraci (ten nerozum, ale to bylo před 30 lety), nyní bych ho dobrovolně nejedla ani neochutnala, jak není maso tepelně upravené tak ne.
ako dávno som ho už nejedla, mňam
Tatarák ten mám rád.