tatarak.jpg

Tatarák s cibulí, kečupem a hořčicí

Maso dvakrát přemeleme nebo naškrábeme nožem. Dáme do misky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, hořčici, kečup, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, dochutíme paprikou a kmínem. Pak přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. Podáváme s topinkou.

Diskuze

6 komentářů

    l
    ladouch

    Tatarák miluju, občas ho doma udělám, je výborný, dělám ho přesně takto.

    l
    lucik21

    Tatarák jsem měla jednou a nebyl špatný. Záleží jak ho kdo umí udělat

    Viky17

    Tatarák jsem jedla jako malé dítě s našima v restauraci (ten nerozum, ale to bylo před 30 lety), nyní bych ho dobrovolně nejedla ani neochutnala, jak není maso tepelně upravené tak ne.

    j
    jankac

    ako dávno som ho už nejedla, mňam

    s
    Stendy

    Tatarák ten mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist