Studentské topinky s vejci a hořčicí

Suroviny

starší chleba
olej, vejce, sójová omáčka nebo koření maggi
plnotučná hořčice,kečup
příp. cibule či zelenina na dozdobení dle chuti

Postup přípravy:

Chléb nakrájíme na silnější plátky a skrojíme kůrky, poté opečeme jako topinku. Teplé topinky hustě pokapeme sójovou omáčkou /nebo polévk. kořením maggi/, potřeme plnotučnou hořčicí a ozdobíme buď volským okem nebo vaječnou omeletou, rozkrájenou na dílky /úspora vajec/. Dozdobíme trochou kečupu,cibulkou na kolečka příp. zeleninou dle chuti a fantazie, nebo vynecháme. Pozor – vejce moc nesolit vzhledem k použití soj. omáčky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.3.2011 9:14| autor: zebra

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist