Studentské topinky s vejci a hořčicí

Suroviny

starší chleba
olej, vejce, sójová omáčka nebo koření maggi
plnotučná hořčice,kečup
příp. cibule či zelenina na dozdobení dle chuti

Postup přípravy:

Chléb nakrájíme na silnější plátky a skrojíme kůrky, poté opečeme jako topinku. Teplé topinky hustě pokapeme sójovou omáčkou /nebo polévk. kořením maggi/, potřeme plnotučnou hořčicí a ozdobíme buď volským okem nebo vaječnou omeletou, rozkrájenou na dílky /úspora vajec/. Dozdobíme trochou kečupu,cibulkou na kolečka příp. zeleninou dle chuti a fantazie, nebo vynecháme. Pozor – vejce moc nesolit vzhledem k použití soj. omáčky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.3.2011 9:14| autor: zebra

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist