Studentské topinky s vejci a hořčicí

Chléb nakrájíme na silnější plátky a skrojíme kůrky, poté opečeme jako topinku. Teplé topinky hustě pokapeme sójovou omáčkou /nebo polévk. kořením maggi/, potřeme plnotučnou hořčicí a ozdobíme buď volským okem nebo vaječnou omeletou, rozkrájenou na dílky /úspora vajec/. Dozdobíme trochou kečupu,cibulkou...

Diskuze

1 komentář

    l
    Lucka258

    Musím vyzkoušet.Znám jenom chléb ve vajíčku nebo topinky,ale tohle jsem nikdy nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist