Smetanová omáčka se žampióny

Suroviny

oleje
1 PL
čerstvých žampionů
200 g
hladké mouky
2 PL
zeleninového vývaru
300 ml
rajčatového protlaku
1 PL
smetany ke šlehání
150 ml
taveného sýra (trojúhelníčky)
3 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Nejdříve si očistíme žampiony, nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi s lžící oleje. Posypeme hladkou moukou a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme rajčatový protlak a sýr a necháme krátce povařit. Poté zalijeme smetanou, povaříme a dochutíme solí a pepřem. Podáváme k těstovinám.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.4.2016 10:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist