smetanova-omacka-se-zampiony.jpg

Smetanová omáčka se žampióny

Nejdříve si očistíme žampiony, nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi s lžící oleje. Posypeme hladkou moukou a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme rajčatový protlak a sýr a necháme krátce povařit. Poté zalijeme smetanou, povaříme a dochutíme solí a pepřem. Podáváme k těstovinám.

Diskuze

6 komentářů

    s
    Stanislav Brázdil

    Smetanová omáčka se žampióny a těstovinami je dobrá a rychlá.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Houbové omáčky mám rád.

    j
    jankac

    SMETANOVÁ OMÁČKA SE ŽAMPIÓNY môže byť dobrá, lebo všetky hríbové omáčky mám rada.

    s
    stana1

    Houby mám rád na všechny způsoby.

    b
    Bobina1

    Smetanová omáčka se žampióny, nebo s hříbky je moc dobrá.

    s
    lidka2

    Houbové omáčky miluji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist