Studená jogurtová omáčka s okurkou

Suroviny

bílý neochucený jogurt

1 ks

nasekaná čerstvá máta

1 ČL

salátová okurka

1 ks

sůl

dle chuti

mletý kmín

1 špetka

Postup přípravy:

Okurku nastrouháme nahrubo, v sítu ji necháme důkladně okapat. Okapanou okurku vložíme do nádoby mixéru, přidáme kelímek bílého jogurtu, sůl, lžičku nasekané čerstvé máty a špetku mletého kmínu, rozmixujeme. V lednici, nejlépe zakrytou fólií, necháme vychladit, pak ji servírujeme hlavně k pečeným nebo grilovaným masům.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.6.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist