Studená jogurtová omáčka s okurkou

Suroviny

bílý neochucený jogurt

1 ks

nasekaná čerstvá máta

1 ČL

salátová okurka

1 ks

sůl

dle chuti

mletý kmín

1 špetka

Postup přípravy:

Okurku nastrouháme nahrubo, v sítu ji necháme důkladně okapat. Okapanou okurku vložíme do nádoby mixéru, přidáme kelímek bílého jogurtu, sůl, lžičku nasekané čerstvé máty a špetku mletého kmínu, rozmixujeme. V lednici, nejlépe zakrytou fólií, necháme vychladit, pak ji servírujeme hlavně k pečeným nebo grilovaným masům.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.6.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist