Smažené řízky z roštěné s česnekem

Suroviny

pravá svíčková
800 g
česnek
4 stroužky
hladká mouka
400 g
strouhanka
400 g
mléko
100 ml
vejce
1 ks
sůl a pepř
1 ČL
olej
0.5 l

Postup přípravy:

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Ochucené maso pak obalíme v mouce, v rozšlehaných a mlékem naředěných, mírně osolených vejcích a nakonec ve strouhance. Smažíme v dobře rozpáleném oleji z obou stran pěkně dozlatova.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2015 7:49| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist