Smažené řízky z roštěné s česnekem
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Ochucené maso pak obalíme v mouce, v rozšlehaných a mlékem naředěných, mírně osolených vejcích a nakonec ve strouhance. Smažíme v dobře rozpáleném oleji z obou stran pěkně dozlatova.
Hovězí řízky jsem ještě nedělala, je čas je zkusit
Určitě budou moc dobré, ale já je nedělám. U nás vede klasika z vepřového, ale přes léto smažená jídla nevyhledávám.
Smažené řízky z roštěné sú veľmi dobré. Na Slovensku ich mladí kuchári volajú karové rezne, lebo sa varia na karoch, kde prídu starší ľudia, aby ich mohli dobre pohrýsť.
To musí být lahůdka, dala bych si.
Smažené řízky z roštěné jsou dobré.
Smažené řízky z roštěné vypadají lákavě, ale moc na smažené nejsem
Smažené řízky z roštěné – tak ty musí být naprosto luxusní, hned bych s chutí jedne slupla 🙂