smazeny-rizek.jpg

Smažené řízky z roštěné s česnekem

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Ochucené maso pak obalíme v mouce, v rozšlehaných a mlékem naředěných, mírně osolených vejcích a nakonec ve strouhance. Smažíme v dobře rozpáleném oleji z obou stran pěkně dozlatova.

Diskuze

7 komentářů

    o
    ostrowid

    Hovězí řízky jsem ještě nedělala, je čas je zkusit

    l
    lidka2

    Určitě budou moc dobré, ale já je nedělám. U nás vede klasika z vepřového, ale přes léto smažená jídla nevyhledávám.

    j
    jankac

    Smažené řízky z roštěné sú veľmi dobré. Na Slovensku ich mladí kuchári volajú karové rezne, lebo sa varia na karoch, kde prídu starší ľudia, aby ich mohli dobre pohrýsť.

    l
    ladouch

    To musí být lahůdka, dala bych si.

    b
    Bobina1

    Smažené řízky z roštěné jsou dobré.

    l
    lucik21

    Smažené řízky z roštěné vypadají lákavě, ale moc na smažené nejsem

    Viky17

    Smažené řízky z roštěné – tak ty musí být naprosto luxusní, hned bych s chutí jedne slupla 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist