Slaný srnčí hřbet

Suroviny

sójová mouka hrubá
1 šálek
tofu
1 šálek
strouhaný sýr
1 šálek
hrášek
1 šálek
vejce
2 ks
sůl
1 špetka
zelená paprika
3 PL
oregáno
1 špetka
olej na vymazání formy
dle potřeba

Postup přípravy:

Rozšleháme vejce, přidáme tofu a ostatní přísady, dobře rozmícháme a ochutíme. Směs vyklopíme do hodně vymazané a vysypané formy a pečeme asi 45 minut. Můžeme podávat teplý i studený, krájený na tenké řezy.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: JK

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist