Slaný srnčí hřbet
Rozšleháme vejce, přidáme tofu a ostatní přísady, dobře rozmícháme a ochutíme. Směs vyklopíme do hodně vymazané a vysypané formy a pečeme asi 45 minut. Můžeme podávat teplý i studený, krájený na tenké řezy.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Rozšleháme vejce, přidáme tofu a ostatní přísady, dobře rozmícháme a ochutíme. Směs vyklopíme do hodně vymazané a vysypané formy a pečeme asi 45 minut. Můžeme podávat teplý i studený, krájený na tenké řezy.
V naší kuchyni se soja nechytá, muži jí odmítaji.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
To vypadá dobře, zdravě a chutně 🙂
Soja se v našich kuchyních uchytila – v té naší určitě
Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším. Díky :o)
na tenhle recept se chystám už dlouho , jsem zvědavá jaké to bude
Srnčí hřeb to je klasická a dobrá česká klasika.
Výborný recept pro milovníky soji. Škoda, že jich není více.
trochu to dietní a skoro vegetariánské.hm.
trochu to dietní a skoro vegetariánské.hm.
srnčí hřbet – je to skvělá dobrota – doporučuji
super recept – k tomu čerstvé pečivo a zeleninu a musí to chutnat skvěle