Slaný srnčí hřbet

Rozšleháme vejce, přidáme tofu a ostatní přísady, dobře rozmícháme a ochutíme. Směs vyklopíme do hodně vymazané a vysypané formy a pečeme asi 45 minut. Můžeme podávat teplý i studený, krájený na tenké řezy.

Diskuze

17 komentářů

    l
    ladouch

    V naší kuchyni se soja nechytá, muži jí odmítaji.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    l
    lidka2

    To vypadá dobře, zdravě a chutně 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Soja se v našich kuchyních uchytila – v té naší určitě

    v
    viruska22

    Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším. Díky :o)

    x
    xxkouckaxx

    na tenhle recept se chystám už dlouho , jsem zvědavá jaké to bude

    k
    krockovapavla

    Srnčí hřeb to je klasická a dobrá česká klasika.

    z
    Zuzana2403

    Výborný recept pro milovníky soji. Škoda, že jich není více.

    s
    Sisina1984

    trochu to dietní a skoro vegetariánské.hm.

    s
    Sisina1984

    trochu to dietní a skoro vegetariánské.hm.

    a
    aknela11

    srnčí hřbet – je to skvělá dobrota – doporučuji

    x
    xxkouckaxx

    super recept – k tomu čerstvé pečivo a zeleninu a musí to chutnat skvěle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist