Rybízový koláč s drobenkou

Suroviny

polohrubá mouka
350 g
prášek do pečiva
1 ks
vejce
3 ks
bílý jogurt
1 ks
mletý cukr
250 g
olej
1 dcl
mléko
1/2 dcl
tvaroh
250 g
cukr
4 PL
rybíz
500 g
drobenka

Postup přípravy:

Náplň: 250 g tvarohu, 2 vejce, 4 lžíce cukru, 500 g rybízu + drobenka,

Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. 

Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz a nahoru drobenku.

Znovu zapečeme na 175 °C, studený koláč pocukrujeme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist