Rybízový koláč s drobenkou

Náplň: 250 g tvarohu, 2 vejce, 4 lžíce cukru, 500 g rybízu + drobenka, Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C.  Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Super rychlá a jednoduchá klasika – je to velká dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    rybíz v buchtách a v pudinku já mám moc ráda – škoda , že jej nemáme na zahradě

    z
    Zuzana2403

    Rybízový koláč máme doma rádi pro jeho nezaměnitelnou chuť po rybízu.

    x
    xxkouckaxx

    to je ta snad nejvděčnější klasika – dělám se všemi druhy ovoce

    a
    aknela11

    podobný koláč, jen u nás rybíz moc nechutná, tak ho dělám s jiným ovocem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist