Rizoto se žampiony a zeleninou

Suroviny

zelenina
1 balíček
žampion
1 hrst
rýže
150 g
pepř
sůl
olej

Postup přípravy:

Rýži uvaříme jak jsme zvyklí. Na rozpáleném oleji podusíme zeleninu a žampiony doměkka. Hotovou rýži smícháme se zeleninou a podle chuti osolíme a opepříme. Můžeme vmíchat i rozmačkaný stroužek česneku. Kopečky rizota na talíři ozdobíme kečupem a zelenou bylinkou. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 8:33| autor: vercik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist