Rajská omáčka bez masa

Suroviny

cibule
1 ks
mrkev
1 ks
tymián
1/2 ČL
bobkový list
1 ks
česnek
1 ks
sůl
cukr
rajčatový protlak
kečup
škořice

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme asi půl lžičky tymiánu a bobkový list, osmažíme, zaprášíme moukou a mícháme dozlatova, přidáme česnek utřený se solí, osladíme, přidáme rajčatový protlak, kečup nebo nakrájená rajčata, zalijeme vodou a vaříme 20 – 30 minut, poté propasírujeme a dochutíme špetkou mleté skořice.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.4.2011 8:37| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist