Plzeňská roláda s vejcem

Suroviny

vepřová plec

80 dkg

vejce

1 ks

kečup

2 PL

sterilizovaná okurka

2 ks

pivo

2 dcl

cibule

2 ks

hladká mouka

1 PL

olej

dle potřeby

nové koření

dle chuti

sůl a peř

dle chuti

Postup přípravy:

Čtvrtinu plecka odřízneme, ze zbylého masa utvoříme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Odříznuté maso umeleme, promícháme s trochou vody a solí, navršíme do středu plátku, na ně položíme překrájená vejce uvařená natvrdo a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme. Vložíme do pekáče s olejem a pokrájenou cibulí, přidáme nové koření a pečeme do měkka za mírného podlévání. Měkkou roládu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem, povaříme a procedíme na roládu nakrájenou na plátky. Přílohy: vařené brambory, bramborová kaše…

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2013 10:03| autor: Katka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist