Plzeňská roláda s vejcem

Suroviny

vepřová plec
80 dkg
vejce
1 ks
kečup
2 PL
sterilizovaná okurka
2 ks
pivo
2 dcl
cibule
2 ks
hladká mouka
1 PL
olej
dle potřeby
nové koření
dle chuti
sůl a peř
dle chuti

Postup přípravy:

Čtvrtinu plecka odřízneme, ze zbylého masa utvoříme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Odříznuté maso umeleme, promícháme s trochou vody a solí, navršíme do středu plátku, na ně položíme překrájená vejce uvařená natvrdo a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme. Vložíme do pekáče s olejem a pokrájenou cibulí, přidáme nové koření a pečeme do měkka za mírného podlévání. Měkkou roládu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem, povaříme a procedíme na roládu nakrájenou na plátky. Přílohy: vařené brambory, bramborová kaše…

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2013 10:03| autor: Katka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist