Vepřová roláda

Suroviny

vepřové koleno
1 kg
česnek
dle libosti
francouzská hořčice
dle chuti
pivo
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme francouzskou hořčici a rozmačkaný česnek, zalijeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně ho potřeme onou výše uvedenou kašičkou, zavineme jako štrúdl, převážeme nití jako ptáčka a tuto roládku vložíme na podestýlku do pekáče. Podestýlku v pekáči uděláme z pěkně husté vrstvy jemně nakrájené cibulky, kterou zalijeme pivkem, na to pak položíme roládu a dáme na cca 90 minut do „domácího krematoria“ – rozpálené trouby. Pak už jenom vydržet, dokud není masíčko se zlatavě opečenou kůrčičkou hotové a můžeme ladit chuťové buňky! Příloha dle chuti…

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2013 8:27| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist