Karlovarský kotouč

Suroviny

vepřové kýty
1/2 kg
vejce
2 ks
nožičky párku
1-2 ks
sterilovaného hrášku
50 g
sůl, pepř
hořčice
kousek másla
olej
hladká mouka na obalení masa

Postup přípravy:

Omytou kýtu rozkrojíme na tenký plát, který naklepeme, osolíme, mírně opepříme, potřeme hořčicí. Poklademe míchanými vejci, hráškem, přidáme párek, pevně stočíme a převážeme režnou nití. Poté obalíme maso v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z měkkého masa odstraníme nitě, nakrájíme na kolečka a šťávu vylepšíme kouskem másla.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2013 9:55| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist