rolada.jpg

Plzeňská roláda s vejcem

Čtvrtinu plecka odřízneme, ze zbylého masa utvoříme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Odříznuté maso umeleme, promícháme s trochou vody a solí, navršíme do středu plátku, na ně položíme překrájená vejce uvařená natvrdo a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme. Vložíme do pekáče s olejem...

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    to vypadá dobře, určitě zkusím

    j
    jankac

    Plzeňská roláda vypadá veľmi pekne, istotne všetkým chutila.

    e
    Elisa19

    Roládu z vepřového občas dělávám, máme ji rádi.

    g
    glady

    maso…a ještě k tomu jako roláda…super

    v
    viki11

    Plněné masové rolády mám moc ráda. Náplně obměňuji podle toho, co je v lednici.

    l
    lucik21

    plzeňskou roládu jsem ještě neměla, vyzkouším ji

    b
    Bobina1

    Pečená masová roláda to je klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist