Plněný králík

Suroviny

králík
1 ks
sádlo
150 g
sůl
česnek
3 stroužky
solamyl
1 ČL
mleté maso
300 g
cibule
1 ks
pepř
kmín
vejce
2 ks
hladká mouka
1 PL

Postup přípravy:

Nádivka: 300g mletého masa, 1 cibule, sůl, pepř, kmín, 2 vejce, 1 lžíce hladké mouky

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Nejdříve nádivka:

Mleté maso smícháme s kořením, drobně nakrájenou cibulí a moukou. Takto zpracovanou nádivkou naplníme břišní dutiny králíka a otvor zašijeme.

Povrch králíka osolíme a na sádle s česnekem upečeme do měka.

Během pečení podléváme horkou vodou. Upečeného králíka dáme na mísu, šťávu vysmahneme na tuku a zalijeme Solamylem rozmíchaným v trošce vody. Povaříme a přecedíme na králíka.

Podáváme s vařenými brambory, hlávkovým salátem nebo s kompotem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist