Plněný králík
Nádivka: 300g mletého masa, 1 cibule, sůl, pepř, kmín, 2 vejce, 1 lžíce hladké mouky Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Nejdříve nádivka: Mleté maso smícháme s kořením, drobně nakrájenou cibulí a moukou. Takto zpracovanou nádivkou naplníme břišní dutiny králíka...
Je to zajímavé, neobvyklé, ten druh náplně do králíka.
Velmi zajímavý nápad, vyzkouším, protože jsem dostala králíka.
Podáváme s vařenými brambory, hlávkovým salátem nebo s kompotem – ten kompot mi k tomu moc nesedí !
králík plněnný mlatým masem je opravdu pochoutka
Plněný králík je opravdu vynikající pokrm.
Králík plněný mletým masem- to by mě nenapadlo :))
to bude bašta – na to bych se rozhodně nechala pozvat !
to bude bašta – na to bych se rozhodně nechala pozvat !
tohle bysme si taky mohli udělat. Jen ještě sehnat toho králíka 😉
vypadá to skvěle