Pikantní guláš na žampionech s vínem

Suroviny

hovězí maso
750 g
žampiony
250 g
cibule
3 ks
česnek
5 stroužku
solamyl
červené víno
1 sklenice
pepř, sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Na tuku zprudka opečeme a potom vyjmeme. Ve výpeku osmahneme pokrájenou cibulku, česnek a žampiony. Po 5 minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Vložíme zpět maso a dusíme do měkka.

 

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist