Pikantní guláš na žampionech s vínem

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Na tuku zprudka opečeme a potom vyjmeme. Ve výpeku osmahneme pokrájenou cibulku, česnek a žampiony. Po 5 minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Vložíme zpět maso a dusíme do měkka.  

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Pikantní guláš na žampionech s vínem sa mi páči.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, stojí za vyzkoušení

    l
    lidka2

    Tohle jídlo milujeme všichni, je vynikající i bez vína!

    x
    xxkouckaxx

    Pikantní guláš na žampionech – ten musí být naprosto skvělý !

    k
    krockovapavla

    Tento guláš je vynikající, hlavně ta slanina.

    Viky17

    Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist