Perníčková srdíčka s polevou

Suroviny

hladké mouky

250 g

moučkového cukru

50 g

tekutého medu

100 g

kakaa

1 PL

mleté skořice

1 ČL

mletého badyánu

½ ČL

citrónové kůry

1 ČL

prášku do pečiva

1 ČL

vajec

1 ks

čokoládová poleva

dle potřeby

mandlový krokant

dle potřeby

Postup přípravy:

Ze všech přísad vypracujeme těsto, které rozválíme na lehce pomoučeném vále na asi 2 mm silnou placku, ze které vypichujeme formičkou srdíčka. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě upečme. Vychladlá srdíčka pak spojujeme hustou čokoládovou polevou. Polevou  a mandlovým krokantem je pak ještě ozdobíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 2:02| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist