Perníčková srdíčka s polevou

Suroviny

hladké mouky

250 g

moučkového cukru

50 g

tekutého medu

100 g

kakaa

1 PL

mleté skořice

1 ČL

mletého badyánu

½ ČL

citrónové kůry

1 ČL

prášku do pečiva

1 ČL

vajec

1 ks

čokoládová poleva

dle potřeby

mandlový krokant

dle potřeby

Postup přípravy:

Ze všech přísad vypracujeme těsto, které rozválíme na lehce pomoučeném vále na asi 2 mm silnou placku, ze které vypichujeme formičkou srdíčka. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě upečme. Vychladlá srdíčka pak spojujeme hustou čokoládovou polevou. Polevou  a mandlovým krokantem je pak ještě ozdobíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 2:02| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist