Perníčková srdíčka s polevou

Suroviny

hladké mouky
250 g
moučkového cukru
50 g
tekutého medu
100 g
kakaa
1 PL
mleté skořice
1 ČL
mletého badyánu
½ ČL
citrónové kůry
1 ČL
prášku do pečiva
1 ČL
vajec
1 ks
čokoládová poleva
dle potřeby
mandlový krokant
dle potřeby

Postup přípravy:

Ze všech přísad vypracujeme těsto, které rozválíme na lehce pomoučeném vále na asi 2 mm silnou placku, ze které vypichujeme formičkou srdíčka. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě upečme. Vychladlá srdíčka pak spojujeme hustou čokoládovou polevou. Polevou  a mandlovým krokantem je pak ještě ozdobíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 2:02| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist