Rumové špičky se skořicí

rumove-spicky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

perník na strouhání
200 g
švestková povidla
1 PL
rum
2-3 PL
skořice
1 ČL
citrónová šťáva
1 ČL
citrónová kůra z bio citrónu
1/2 ČL
mletý vlašský ořech
dle potřeby
skořice na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

V misce rozmíchejte švestková povidla s rumem, skořicí, citrónovou šťávou i kůrou, zahustěte jemně nastrouhaným perníkem a nakonec podle potřeby jemně mletými vlašskými ořechy. Vytvořte špičky a ještě lepivé je obalte ve skořici smíchané s moučkovým cukrem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist