Doutníčky s mandlemi a polevou

doutnicky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

čokoláda na vaření
80 g
mleté mandle
50 g
pískový cukr
60 g
smetana
50 ml
čokoládová poleva
1 sáček
dřeň z vanilkového lusku
1 špetka
čokoládový máček
dle chuti
staniol nebo alobal
dle potřeby

Postup přípravy:

Na mírném ohni za stálého míchání svařte v hrnku nastrouhanou nebo drobně nakrouhanou čokoládu, smetanu, cukr, vanilku a mandle. Hmotu nechte zchladnout na pokojovou teplotu, rozdělte na stejně velké kousky, utvořte z nich doutníčky, dejte je do lednice a nechte ztuhnout. Pak polovinu zabalte do kousku staniolu, druhý konec namočte čokoládovou polevou a posypte sypáním. Nechte ztuhnout. Celé je pak můžete zabalit do kousků celofánu.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist