Máslový pstruh se zeleninou a žampióny

Suroviny

pstruh
4 ks
máslo
80 g
kořenová zelenina
800 g
žampiony
200 g
cibule
1 ks
sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Očištené, vykuchané a umyté pstruhy osolíme, předgrilujeme a naplníme žampióny udušenými na cibuli. Naplněné pstruhy zabalíme po jednom do alobalu spolu s míchanou zeleninou uvařenou v slané vodě a s kousky másla. Zabalené poskládáme na pekáč a v troubě upečeme.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2015 9:06| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist