Pečení pstruzi

Suroviny

pstruh
4 ks
cibule
1 ks
citron
1 ks
máslo
40 g
větvičky tymiánu
4 ks
čerstvá petrželka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a osolíme. Po celé ploše je zalijeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítka tymiánu a petrželky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citrónu a sepneme párátkem. Ryby vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20-30 minut. Podáváme s rýží nebo vařeným bramborem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:25| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist