Pečení pstruzi

Suroviny

pstruh

4 ks

cibule

1 ks

citron

1 ks

máslo

40 g

větvičky tymiánu

4 ks

čerstvá petrželka

dle chuti

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a osolíme. Po celé ploše je zalijeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítka tymiánu a petrželky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citrónu a sepneme párátkem. Ryby vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20-30 minut. Podáváme s rýží nebo vařeným bramborem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:25| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist