pstruh.jpg

Pečení pstruzi

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a osolíme. Po celé ploše je zalijeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme...

Diskuze

11 komentářů

    Hanka

    Ahojky holky mám tento osvědčený recept : http://www.milujivareni.cz/recepty/43214-grilovany-pstruh-s-citronovou-stavou/

    e
    Elisa19

    Ryby moc nejím ale pstroužka bych si tedy dala.

    m
    martinnatr

    to musí být pochoutka, super…

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    b
    babeetka

    hmm zní to zajímavě, určitě vyzkouším 🙂

    l
    lucik21

    pstruha miluju a tento recept určitě vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    Pečení nadívaní pstruzi – na tomhle by si pochutnal náš táta !

    k
    krockovapavla

    Můj taťka je rybář a také mi nedávno přinesl pstruha, tak to ještě vyzkouším.

    b
    Bobina1

    Škoda, že v rodině nemáme žádného rybáře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist