Pečení pstruzi
Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a osolíme. Po celé ploše je zalijeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme...
Ahojky holky mám tento osvědčený recept : http://www.milujivareni.cz/recepty/43214-grilovany-pstruh-s-citronovou-stavou/
Ryby moc nejím ale pstroužka bych si tedy dala.
to musí být pochoutka, super…
Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.
hmm zní to zajímavě, určitě vyzkouším 🙂
pstruha miluju a tento recept určitě vyzkouším
Pečení nadívaní pstruzi – na tomhle by si pochutnal náš táta !
Můj taťka je rybář a také mi nedávno přinesl pstruha, tak to ještě vyzkouším.
Škoda, že v rodině nemáme žádného rybáře.