Oranžové řízky

Suroviny

kuřecí řízky
sůl, pepř
hladká mouka
tuk
cibule
mletá paprika
hořčice
2 PL
rajčatový protlak
2 PL
menší citron
1 ks
voda
bílé víno
1 dcl

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme a na stejném tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a řízky vložíme zpět.

Přidáme hořčici, protlak, šťávu a kůru z citronu, podlijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Má vzniknout spíše šťáva než omáčka.

Jaké příloha je nejlepší rýže.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 7:40| autor: telefonistka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist