Oranžové řízky

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme a na stejném tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a řízky vložíme zpět. Přidáme hořčici, protlak, šťávu a kůru z citronu, podlijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Má vzniknout spíše šťáva než...

Diskuze

18 komentářů

    j
    jenetka

    Souhlasím se vším kromě vína.

    c
    Cadcanka

    toto my možno išlo aj s morčacím maskom.. neviem čo zajtra na obed 😀

    k
    krockovapavla

    Tyto řízky jsou božské a výborné.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    název vypadá skoro strašidelně , ale mohlo by to být dobré !

    e
    evik56

    Přírodní řízek s barevnou omáčkou.Chuť nemusí být špatná díky surovinám.

    d
    doublefantasy

    tak ten popis mě moc nenadchl, to musí být taková šlichtička 😀 ale mohlo by to být dobré

    Viky17

    Zajímavý tip na dobré jídlo, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))

    r
    rejkova

    tento recept se mi moc líbí, určitě vyzkouším

    k
    Karunka

    Díky za nápad, tohle určitě vyzkouším

    m
    Michkon

    zajímavý nápad, ale zdlouhavá příprava, no uvidíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist