Oranžové řízky
Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme a na stejném tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a řízky vložíme zpět. Přidáme hořčici, protlak, šťávu a kůru z citronu, podlijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Má vzniknout spíše šťáva než...
Souhlasím se vším kromě vína.
toto my možno išlo aj s morčacím maskom.. neviem čo zajtra na obed 😀
Tyto řízky jsou božské a výborné.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
zajímavý recept, určitě vyzkouším!
název vypadá skoro strašidelně , ale mohlo by to být dobré !
Přírodní řízek s barevnou omáčkou.Chuť nemusí být špatná díky surovinám.
tak ten popis mě moc nenadchl, to musí být taková šlichtička 😀 ale mohlo by to být dobré
Zajímavý tip na dobré jídlo, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))
tento recept se mi moc líbí, určitě vyzkouším
Díky za nápad, tohle určitě vyzkouším
zajímavý nápad, ale zdlouhavá příprava, no uvidíme