Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Suroviny

vepřové plecko
200 g
kuřecí řízky
400 g
klobásky
200 g
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1 ks
červené fazole v chilli
1 plechovka
cibule
4 ks
česnek
6 stroužků
žampiony
200 g
olivový olej
50 ml
chilli papričky
2 ks
pórek
1 ks
pivo
0,1 l
strouhaný křen
1 sklenice
sůl
pepř

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.

Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti.

 
Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo
 

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist