Fazolky s rajčetem po bulharsku

fazolky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

fazolový lusk
1 kg
cibule
3 ks
rajče
4 ks
olej
100 g
mletá paprika
1 ČL
mouka
2 PL
sůl, kopr, petrželka
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěné fazolky zbavíme vláken, nakrájíme na větší kousky a dáme na zpěněnou drobně nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, lžičku papriky, rozsekaný kopr a vše dusíme na mírném ohni do změknutí. Pak rozkvedláme v troše vody lžíci mouky, fazolky zahustíme a povaříme ještě 10 minut. Osolíme až ke konci úpravy. Na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s chlebem, dalamánkem nebo brambory.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist