Obrácený vepřový řízek s cibulkou

Suroviny

plátků vepřové krkovice bez kosti (výška 2 cm)
4 ks
vajec
3 ks
cibule
2 ks
anglické nebo jiné slaniny
100 g
plnotučné hořčice
1 PL
pepř, sůl
dle chuti ks
strouhanka
dle potřeby
sádlo na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí, vložíme do strouhanky a rukou ji pořádně „naboucháme“ do masa (lepší je použít mikrotenový sáček). Obalené maso protáhneme rozšlehanými vejci a smažíme v rozpáleném tuku pozvolna z obou stran dozlatova. Poté přendáme do pekáčku, na každý plátek masa dáme na céčka pokrájenou cibuli, plátky slaniny, vyskládáme co nejtěsněji k sobě. Přiklopené zapékáme v troubě na 200 °C cca 30 minut, pak sundáme poklici a necháme ještě 10 minut dojít na barvu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.9.2016 3:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist