rizek.jpg

Obrácený vepřový řízek s cibulkou

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí, vložíme do strouhanky a rukou ji pořádně „naboucháme“ do masa (lepší je použít mikrotenový sáček). Obalené maso protáhneme rozšlehanými vejci a smažíme v rozpáleném tuku pozvolna z obou stran dozlatova. Poté přendáme do pekáčku, na...

Diskuze

7 komentářů

    Julie

    Díky za tip na výborný a křehký řízek. Babička nám je také dělala když jsme byli malý. Pamatuji si jak nám moc chutnali a vždy jsme se na ně moc těšily. Mamka je dělala podle tohoto receptu https://erecepty.eu/obracene-rizky/ a byli moc podobné těm od babičky. Dobrou chuť

    s
    sumka55

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou – hned zítra to vyzkouším

    s
    Stendy

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou je velmi dobrý a mám jej rád.

    s
    stana1

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou je dobrý.

    j
    jankac

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou robievam, ale nepotieram horčicou.

    l
    lucik21

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou vyzkouším

    b
    Bobina1

    Obrácený vepřový řízek s cibulkou je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist