Novoroční čočka v listovém těstě s česnekem

Postup přípravy:

1. Čočku uvaříme, klasicky okořeníme česnekem, solí, pepřem a majoránkou, vodu vydusíme, aby ve směsi nezůstala žádná voda.

2. Listové těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka tak o průměru 4 cm.

3. Čočkovou směsí kolečka naplníme a pečeme v troubě, potíráme, jak je kdo zvyklý, buď jen vodou, nebo jen olejem, nebo rozšlehaným žloutkem trošku ředěným vodou -doporučuji žloutek – penízky potom mají pěknou zlatou barvu.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.12.2010 3:29| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist