Moučník s broskvemi a krémem

Suroviny

polohrubá mouka
250 g
měkký tvaroh
150 g
cukr moučka
195 g
máslo
75 g
vejce
5 ks
prášek do pečiva
1 ks
broskve
10 ks
vanilkový puding
1 ks
zakysaná smetana
4 ks

Postup přípravy:

Vejce, změklé máslo, tvaroh a cukr vymícháme, přidáme mouku s práškem do pečiva. Vypracujeme těsto, které pomoučenýma rukama vymačkáme do máslem vymazaného plechu, po obvodu vymačkáme asi 2 cm vysoký okraj.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hustě poklademe broskvemi, čím více, tím lépe. Zalijeme krémem (všechny ingredience pouze vyšleháme dohromady). Dáme péct do trouby na cca 40 min, při 180°C, dokud není povrch růžový.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2012 9:27| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist