Tvarohový moučník s jahodami

Suroviny

netučný měkký tvaroh
500 g
mletá želatina
1 balíček
studená voda
100 ml
dia kompotovaných jahod
200 g
jahodová šťáva
200 ml

Postup přípravy:

Tvaroh vyšleháme, okapané jahody překrájíme. Vhodné formičky vyložíme mikroténovou fólií. Želatinu zalijeme vodou, necháme nabobtnat a potom ji ve vodní lázni rozpustíme. Polovinu směsi všleháme do tvarohu, vmícháme také jahody. Ochucený tvaroh rozdělíme do formiček. Vršek uhladíme a necháme v chladu 3 hodiny ztuhnout. Ke zbylé želatině přilijeme šťávu. Směs ve vodní lázni rozpustíme. Dezerty vyklopíme z formiček na připravené talířky. Necháme je 30 minut chladit. Potom každý opatrně přeléváme želírující jahodovou hmotou. Necháme opět zhruba 30 minut ztuhnout a podáváme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist