Tvarohový moučník s jahodami

Suroviny

netučný měkký tvaroh

500 g

mletá želatina

1 balíček

studená voda

100 ml

dia kompotovaných jahod

200 g

jahodová šťáva

200 ml

Postup přípravy:

Tvaroh vyšleháme, okapané jahody překrájíme. Vhodné formičky vyložíme mikroténovou fólií. Želatinu zalijeme vodou, necháme nabobtnat a potom ji ve vodní lázni rozpustíme. Polovinu směsi všleháme do tvarohu, vmícháme také jahody. Ochucený tvaroh rozdělíme do formiček. Vršek uhladíme a necháme v chladu 3 hodiny ztuhnout. Ke zbylé želatině přilijeme šťávu. Směs ve vodní lázni rozpustíme. Dezerty vyklopíme z formiček na připravené talířky. Necháme je 30 minut chladit. Potom každý opatrně přeléváme želírující jahodovou hmotou. Necháme opět zhruba 30 minut ztuhnout a podáváme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist