Masové noky s křenem

Suroviny

přední hovězí maso
250 g
vepřový bůček
300 g
žampiony
50 g
vejce
1 ks
hladká mouka
50 g
bílá veka
50 g
smetana
1 dcl
křen
50 g
kečup
100 g
olej
1 dcl
hořčice
sůl, pepř

Postup přípravy:

Maso umeleme, přidáme na kostičky nakrájené dušené žampiony, sůl, vejce, máčenou bílou veku a mouku. Směs promícháme s tvoříme šišky, které opékáme na oleji po obou stranách. Pak přidáme kečup, smetanu, strouhaný křen a hořčici a společně podusíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist