Masové noky s křenem

Suroviny

přední hovězí maso
250 g
vepřový bůček
300 g
žampiony
50 g
vejce
1 ks
hladká mouka
50 g
bílá veka
50 g
smetana
1 dcl
křen
50 g
kečup
100 g
olej
1 dcl
hořčice
sůl, pepř

Postup přípravy:

Maso umeleme, přidáme na kostičky nakrájené dušené žampiony, sůl, vejce, máčenou bílou veku a mouku. Směs promícháme s tvoříme šišky, které opékáme na oleji po obou stranách. Pak přidáme kečup, smetanu, strouhaný křen a hořčici a společně podusíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist