Marinovaná vepřová játra na grilu

Suroviny

vepřová játra
0.5 kg
červené víno
100 ml
olivový olej
2 PL
worchestr
1 PL
grilovací koření

Postup přípravy:

Nejprve smícháme marinádu z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření. Do marinády naložíme játra pokrájená na plátky. Necháme rozležet minimálně 2 hodiny. A pak se s chutí pustíme do grilování na grilu, nebo grilovací pánvi. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.8.2011 7:32| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist