Marinovaná vepřová játra na grilu

Nejprve smícháme marinádu z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření. Do marinády naložíme játra pokrájená na plátky. Necháme rozležet minimálně 2 hodiny. A pak se s chutí pustíme do grilování na grilu, nebo grilovací pánvi. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Marinovaná vepřová játra na grilu – takhle jsem játra ještě nejedla

    b
    Bobina1

    Nevím, proč je tu recept dvakrát.

    x
    xxkouckaxx

    páni ! vepřová játra jsem nejedla – už ani nepamatuji ! dala bych si !

    Viky17

    Marinovaná vepřová játra na grilu – používám podobné ingredience na pánev, na grilu musí být jatýrka vynikající :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist